top of page

PRINCIPII DE PROIECTARE

obtinerea unor produse de inalta calitate

- acest sistem constructiv ofera o mare libertate de conceptie

- la realizarea constructiilor s-au prevazut materiale omologate cu specificatii tehnice superioare.

- constructiile proiectate au o rezistenta ridicata la seisme

- aceste constructii asigura un nivel superior de confort fata de constructiile clasice in zidarie, fiind totodata si mai ieftine decat acestea

- greutatea redusa a structurii atrage dupa sine fundatii mai economice. De asemenea nu exista riscul fisurarii peretilor in cazul unor mici tasari la fundatie.

- finisarea peretilor exteriori poate fi facuta in tencuiala, lambriu exterior, caramida aparenta, panouri decorative, etc.

nivel ridicat de prefabricare

- spre deosebire de sistemele clasice de constructie aceasta tehnologie permite realizarea panourilor si a elementelor de constructie in atelier. Santierul devine astfel doar un loc de asamblare. Timpii de montaj ai casei se reduc la cateva zile.

izolatie termica foarte buna

- performanta anvelopei unei constructii privind consumul de energie se stabileste in faza de proiectare. In propunerile noastre standard, coeficientul de transfer termic pentru pereti este U < 0,128 W/m2k iar pentru acoperis este U<0,121 W/m2k.

- transferul termic la usile exterioare si ferestre este Uw <0,8w/m2k

- sunt prevazute bariere de vapori si membrane de etansare cu calitati superioare

- in functie de cerintele fiecarui client sau de bugetul disponibil, valorile de transfer termic sau calitatile materialelor termoizolante  folosite pot sa difere.

- datorita unei foarte bune etanseitati si izolatii termice pot fi luate in considerare mai multe sisteme de incalzire. Costul pentru incalzirea unei astfel de case va ramane foarte mic indiferent de sistemul ales.

asigurarea unei bune ventilatii

- printr-un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura tip "dublu flux" se obtine o calitate superioara a aerului interior.

- sistemul permite incalzirea aerului proaspat introdus in incaperi astfel incat o buna perioada a anului se asigura si confortul termic al spatiilor interioare.

folosirea de materiale ecologice

- in realizarea caselor se foloseste cu precadere lemnul si materiale derivate din lemn. In completare se foloseste vata bazaltica, placile de ipsos si placile de ipsos armate cu fibra celulozica. Acestea sunt materiale naturale sau materiale "prietenoase cu mediul"

Pentru a respecta aceste cerinte precum si setul de detalii specifice dezvoltate in timp, productia se face doar in fabrici agreate de noi

bottom of page